English Version
1200x628a
Δελτίο Τύπου «Ελλάδος Γεύση»
4 Φεβρουαρίου 2016
Νέες Ημερομηνίες για την Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»
banner1600x600

Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Νέες Ημερομηνίες

15 Έως 18 Απριλίου 2016

Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Για 4 μέρες, όλη η Ελλάδα θα βρίσκεται στην Αθήνα τον Απρίλιο του 2016!

 

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» αλλάζει ημερομηνίες και μετατίθεται για τις 15 έως 18  Απριλίου 2016.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στον επισκέπτη μια ολοκληρωμένη εικόνα της Ελλάδας και στον εκθέτη τις καλύτερες των υπηρεσιών.

 

Μετά από κοινή απόφαση της εταιρείας, των συμμετεχόντων, συνεργατών και χορηγών μεταθέτουμε την ημερομηνία για τις 15 έως 18 Απριλίου 2016 ώστε να προσφέρουμε μια δυναμικότερη διοργάνωση όπως ακριβώς απαιτεί ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα.

 

Με τα τρία βασικά μας συστατικά που είναι η γαστρονομία, ο τουρισμός και ο πολιτισμός, θα ετοιμάσουμε για εσάς το πιο ξεχωριστό πιάτο που δοκιμάσατε τον τελευταίο καιρό!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» και σας υποσχόμαστε ότι θα είναι για εσάς… εμπειρία!

 

Live Μαγειρική από γνωστούς σεφ, Κεντρικό Παντοπωλείο και Ελληνικό Μπαρ, Εκθέσεις φωτογραφίας & προβολές ταινιών, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, ομιλίες με θέμα success stories, συνέδριο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα & ημερίδα με θέμα την Καινοτομία και Μηχανική Τροφίμων, φιλοξενία ξένων εμπορικών επισκεπτών και B2B επαγγελματικές συναντήσεις, όλα σε μια έκθεση!

 

Αν είστε παραγωγός  και θέλετε να προβάλλετε τα προϊόντα σας τότε  η «Ελλάδος Γεύση» είναι η  Έκθεση για εσάς, λάβετε μέρος στην  Έκθεση που αυξάνει το εισόδημά σας και σας δίνει την προοπτική να εισέλθετε σε νέες αγορές, στην Έκθεση που διαφημίζει τον τόπο σας περισσότερο από κάθε άλλη.

 

Η συμμετοχή σας πλαισιώνεται από τις Περιφέρειες, Επιμελητήρια, Δήμους και αρκετούς ακόμη κρατικούς φορείς.

 

Δηλώστε συμμετοχή σήμερα και προωθήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Περισσότερες πληροφορίες

www.elladosgefsi.gr www.alfaexpo.gr

Και στο Facebook/ Ελλάδος Γεύση