English Version
ipeiros
H Περιφέρεια Ηπείρου Συμμετέχει στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» !
1 Απριλίου 2016
Σας παρουσιάζουμε την Παραδοσιακή Γειτονιά της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» !
ElladosGefsiTraditionalYard54

Η Έκθεση "Ελλάδος Γεύση" έχει σκοπό να σε μεταφέρει σε ένα παραδοσιακό σκηνικό ενός γραφικού χωριού!



Έτσι, συλλέγοντας στοιχεία από κάθε χωριό της Ελλάδας δημιουργήσαμε την Παραδοσιακή Γειτονιά της "Ελλάδος Γεύση" !

Στη γειτονιά μας θα συναντήσεις το Παραδοσιακό Παντοπωλείο, όπου διάσημοι Σεφ θα μαγειρεύουν και θα κερνάνε συνεχώς παραδοσιακές γεύσεις.

Στο Παραδοσιακό Καφενείο μας μπορείς εκτός από το να γευθείς εξεζητημένα Cocktails από Ελληνικά αποστάγματα, να δοκιμάσεις τα προϊόντα των μικρών παραγωγών.

Στο Παραδοσιακό Οπωροπωλείο θα υπάρχουν καθημερινά φρέσκα φρούτα και λαχανικά τα οποία θα χρησιμοποιούνται από τους Σεφ για την παρασκευή των συνταγών!

Επίσης θα έχεις την ευκαιρία να ξαποστάσεις -και να πάρεις μια ανάσα- στην πλατεία του χωριού μας, ή κάτω από το δέντρο μας!

Στη Γειτονιά "Ελλάδος Γεύση" αναβιώνουμε την Ελλάδα της δεκαετίας του 1980, συλλέγοντας στοιχεία από την εποχή, τον κόσμο και τις συνήθειες που διέκριναν την εποχή!


Το Κεντρικό Κτίριο του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου σχεδιάστηκε με βάση την πλατεία ενός Παραδοσιακού χωριού της Ελλάδας, με σκοπό να δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες.

Το σχεδιασμό του Κεντρικού Παντοπωλείου, καθώς και τα σχέδια του Θερινού Σινεμά & Κεντρικής Σκηνής έχει αναλάβει η εταιρία Intershop Deco.

Με την πολύχρονη πείρα της δημιούργησε για την Έκθεση "Ελλάδος Γεύση" ένα μοναδικό αποτέλεσμα!