English Version
youtubr
Δείτε τη προετοιμασία της «Ελλάδος Γεύση»!
17/04/2016
imerominies
Από τις 18 – 21 Μαΐου 2017 η έκθεση «Ελλάδος Γεύση» σας υποδέχεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
18/11/2016
Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» ετοιμάζεται πυρετωδώς για να σας υποδεχτεί και το 2017.
sizitiseis-2017-1

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» ετοιμάζεται πυρετωδώς για να σας υποδεχτεί και το 2017.

Ένα γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί και το 2017 με εκπλήξεις και νέες εκδηλώσεις που θα συναρπάσουν συμμετέχοντες και επισκέπτες.

Μια ακόμη πληρέστερη έκθεση για την Ελλάδα με ένα ολόκληρο παραδοσιακό χωριό να φιλοξενεί διάσημους σεφ στο παντοπωλείο του και το κοινό στην πλακόστρωτη πλατεία του για γευστικά ταξίδια σε όλη την Ελλάδα.

Όπως και στην πρώτη διοργάνωση έτσι και το 2017 σας περιμένουμε να γνωρίσετε τα αγνά παραδοσιακά προϊόντα των ελλήνων παραγωγών, να προγραμματίσετε το επόμενο ταξίδι σας σε κάποια από τις περιφέρειες που συμμετέχουν και να έρθετε σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό μέσω των πολιτιστικών εκδηλώσεων των οποίων πλέον αναπτύσσουμε τη θεματολογία.

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» αποτελεί μια σημαντική εμπορική & πολιτιστική έκθεση για την Ελλάδα, μια έκθεση που έλειπε από τα Ελληνικά δεδομένα και μια ποιοτική  οργάνωση όπως ακριβώς αξίζει σε τόσο σημαντικά θέματα όπως η γαστρονομία, ο τουρισμός και ο πολιτισμός της Ελλάδας.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» για να προβάλλετε στους επισκέπτες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Με νέους τρόπους προβολής & περισσότερους εμπορικούς επισκέπτες ένα είναι σίγουρο ότι η συμμετοχή σας στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» θα επιφέρει το αποτέλεσμα που αναζητάτε.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα ανακοινωθούν σύντομα οι νέες ημερομηνίες!

 

                                Facebook       Instagram      Eγγραφή στο newsletter       Φόρμα Διαπίστευσης Δημοσιογράφων