English Version
Έτοιμο το πρόγραμμα των Παράλληλων Εκδηλώσεων!
08/05/2018
Κατάλογος Συμμετοχών της 3ης Έκθεσης Ελλάδος Γεύση
16/05/2018
Έτοιμο και το πρόγραμμα της Κουζίνας!

Πεμπτη 10 Μαΐου

Απόγευμα

Buffet για όλες τις περιφέρειες και δήμους

 

Μπαρ

Τσίπουρο κρασί  σουμάδα {απο τη Χιο}

 

Παρασκευή 11 Μαΐου

Πρωί

Κεράσματα ούζο μεζέδες αλίπαστα και finger food από Βόρειο Αιγαίο και Νότιο Αιγαίο

Μπαρ

μαστίχα lime κρασί ούζο

 

Απόγευμα

Ήπειρος

κεράσματα με πίτες παραδοσιακές σεσκουλόπιτα λαχανόπιτα αρνί λαδόκολλα μπρουσκέτες αλλαντικά τυριά και γαλοτύρι με βύσσινα

 

Σάββατο 12 Μαΐου

Πρωί

Πρωινό απο ολη την Πελοπόννησο με τραχανά καγιανά πετούλες τυριού αλλαντικά τυριά λαλάγγια παστά χοιρινά

Συμβουλευτικές για διατήρηση πρώτης ύλης απο τεχνολόγους τροφίμων

 

Θεσσαλία

Λουκάνικα χοιρινά καπνιστά και αργομαγειρευτά finger food

 

Απογευμα

Δυτική Μακεδονια

Πίτες μανιτάρια κοκκινιστά πρασοτηγανιά φασάλια με πιπεριές ρύζι με κρόκο και μανιτάρια

 

Ανατολική Μακεδονία

Κοτόπουλα σε γάστρα,  καβουρμάς σαρμάς παστουρμαδόπιτες finger food

Ατομικά παστίτσιο με μανιταροκιμά και φρέσκα ζυμαρικά

Σαλάτα με φρούτα εποχής και μανιτάρια πλευρώτους

Κριθαράκι με πέστο

Κους κους με φρέσκα πλευρώτους κοτόπουλο και μαύρη τρούφα

Τραχανάς με μανιτάρια και φέτα

Τριφτάρια με μυζήθρα

Γιαούρτι με γλυκό κουταλιού

 

Κυριακή 13 Μαΐου

Πρωί

Τα παιδιά μαγειρεύουν διατροφικές συμβουλές από  τεχνολόγους τροφίμων

Νοθείες στα τρόφιμα

 

Απόγευμα

Κρήτη

Χοχλιούς αρνί σε γάστρα κοτόπουλα αντικριστά σκαλτσούνια

 

Καθ όλη την διάρκεια της έκθεσης θα ετοιμάζονται κεράσματα και κουλούρια γλυκά και ψωμιά για τους επισκέπτες μας καθώς και buffet με τα προϊόντα των εκθετών.