English Version
Σας παρουσιάζουμε το τηλεοπτικό σποτ της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση»!
25/04/2017
Γεύσεις Πρεσπών στο Περιστέρι!
27/04/2017
Η Τριφυλία… ένας ευλογημένος τόπος σας περιμένει στο Περιστέρι!

Αναδεικνύουμε την Τριφυλία ως ευλογημένο τόπο αρχιτεκτονικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, ανεξερεύνητης φυσικής ομορφιάς, υψηλής αγροτικής παραγωγής και μοναδικής γαστρονομικής ταυτότητας. Έναν τουριστικό προορισμό, τόπο που κάθε στιγμή του αποτελεί όχι απλά “διακοπές” αλλά εμπειρία.

Μια περιοχή που οι ιστορικές της καταβολές ξεκινούν από την εποχή του Ομήρου. Επισκεφθείτε το βυζαντινό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, τον Αρχαιολογικό Χώρο των “Δυτικών Μυκηνών “(Περιστεριά), το Κάστρο και την αρχοντική Άνω Πόλη της Κυπαρισσίας. Και σε μικρή απόσταση οι ευγενείς ιστορικοί μας γείτονες, η μαγεία της Αρχαίας Ολυμπίας και το Ανάκτορο του Νέστορα. Θαυμάστε το βενετσιάνικο σιντριβάνι στην Πλατεία των Φιλιατρών.

Θα σας μαγέψει ο Λαγκούβαρδος, ιδανική παραλία για board surfing και wind surfing. Θα σας κερδίσει ο Άη Λαγούδης, η οργανωμένη παραλία της Κυπαρισσίας. Υπέροχες στιγμές χαλάρωσης στην παραλία Στόμιο Φιλιατρών. Θα βαδίσετε στα πατήματα των πειρατών στη Νήσο Πρώτη, μόλις 1 ναυτικό μίλι από τη Μαραθόπολη. Εύκολη μετάβαση με καΐκι για να ανακαλύψετε ένα μοναδικό βυθό, κάνοντας αυτόνομη κατάδυση ή Snorkeling ή να κάνετε αθλητική αναρρίχηση σε τρεις διαδρομές μεσαίας δυσκολίας. Μοναδική εμπειρία το πέρασμα του ποταμού Νέδα και του Αρκαδικού, καθώς και το Δάσος της Ελαίας με την παραλία του, που συνθέτουν το οικοσύστημα της “Caretta-Caretta” και προστατευόμενο από το δίκτυο Natura 2000.

Δείτε το ηλιοβασίλεμα από το Κάστρο της Κυπαρισσίας και τον Προφήτη Ηλία Γαργαλιάνων.

Υψηλή γαστρονομία απο ανθρώπους που γνωρίζουν και σέβονται τα προϊόντα της Τριφυλιακής γης με τους ιστορικούς ελαιώνες και αμπελώνες και τις σύγχρονες καλλιέργειες. Ανακαλύψτε τις γεύσεις της Τριφυλίας σε κάθε γωνιά της. Από την Μαραθόπολη έως το Κεφαλόβρυσο (Ρίπεσι), από το Καλό Νερό μέχρι την Αγία Κυριακή και τον Αγρίλη, από την Άνω Πόλη της Κυπαρισσίας μέχρι τις πλατείες των Φιλιατρών και των Γαργαλιάνων, η Τριφυλία είναι έτοιμη να σας προσφέρει μονο απολαύσεις. Με την αντίστοιχη εμπειρία διαμονής της ξενοδοχειακής μας υποδομής.

Πλούσια πολιτιστική και καλλιτεχνική δραστηριότητα θα γεμίσει το πρόγραμμα σας.

Με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση, μόλις 2.30 ώρες οδικώς από Αθήνα και 2 ώρες από Πάτρα, μισή ώρα από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, η Τριφυλία σας περιμένει να ζήσετε αξέχαστες εμπειρίες!

Επισκεφτείτε μας στην Έκθεση Ελλάδος Γεύση 18 -21 Μαΐου 2017στο Περιστέρι !